Zwols Kampioenschap Voetbalquiz

De wondere wereld van het voetbal zit vol leuke feitjes en weetjes. Liefhebbers van het spelletje kunnen er uren over keuvelen. En het is voor voetbalfreaks natuurlijk fantastisch om elkaars voetbalkennis te testen. Voor Hans Roman en Maarten de Waart van Voetbalquiz Zwolle reden om jaarlijks in Zwolle een voetbalquiz te organiseren.

Vrijdag 27 september 2019 is het Landstede Sportcentrum het decor voor het zevende Zwols Kampioenschap Voetbalquiz. In 2018 streden er maar liefst 88 teams - recordaantal - om de titel. Teams van minimaal twee en maximaal vier personen kregen honderd vragen voor hun kiezen en aan het eind van de avond werd bekend dat het team ‘Branco slijpt de messen’ zich een jaar lang Zwols Kampioen Voetbalquiz mocht noemen. De winnende formatie wist liefst 101 punten te verzamelen en bleef daarmee de concurrentie voor. ‘Asselterdiekers’ en ‘Team Tomáš Skuhravý’ deelden de tweede plaats met beiden 98 punten.

Het inschrijfformulier voor de voetbalquiz van 2019 verschijnt zondag 1 september om 10.00 uur op deze website. De inschrijving sluit bij het bereiken van het maximum aantal teams. Er is dit jaar ruimte voor honderd teams. De quiz start vrijdag 27 september om 20.00 uur.

Klik hier voor het inschrijfformulier 2019!
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl