Zesde editie voetbalquiz op 28 september

| 18-07-2018

Na vijf succesvolle edities vindt op vrijdag 28 september alweer de zesde editie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz plaats. Locatie is opnieuw het Theater van de Sport, oftewel het Landstede Sportcentrum. Het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz is een initiatief van Voetbalquiz Zwolle.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In 2017 streden er maar liefst 85 teams - recordaantal - om de titel. Teams van minimaal twee en maximaal vier personen kregen honderd vragen voor hun kiezen en aan het eind van de avond werd bekend dat het team ‘FC Oosterenk’ zich een jaar lang Zwols Kampioen Voetbalquiz mocht noemen. De winnende formatie wist liefst 89 punten te verzamelen en bleef daarmee de concurrentie voor. ‘FC Meppel’ en ‘Team Tomáš Skuhravý’ deelden de tweede plaats met beiden 85 punten.

Voor de zesde editie verloopt de inschrijving - in vergelijking met voorgaande jaren - iets anders. “Op 1 september ontvangen de deelnemende teams van 2017 een mail met daarin een link om te kunnen inschrijven voor de editie van de voetbalquiz van 2018. Vervolgens verschijnt op 8 september het inschrijfformulier op de website en sluit de inschrijving bij het bereiken van het maximum aantal teams”, aldus de organisatoren Hans Roman en Maarten de Waart. Er is dit jaar ruimte voor honderd teams. De quiz start vrijdag 28 september om 20.00 uur.

Voetbal, Landstede Sportcentrum, Voetbalquiz Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws