Daniel Godinho Veiga presenteert voetbalquiz

| 13-09-2018

De organisatie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz heeft Daniel Godinho Veiga vastgelegd als presentator van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz 2018. Godinho Veiga volgt daarmee Art Langeler op, die de presentatie van de vorige editie voor zijn rekening nam.

Het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz wordt vrijdag 28 september alweer voor de zesde keer georganiseerd. Traditiegetrouw heeft de quiz plaats in het Landstede Sportcentrum. De organisatie is te spreken over het feit dat Daniel Godinho Veiga de presentatie voor zijn rekening wil nemen en heeft er alle vertrouwen in dat hij de deelnemers aan het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz een schitterende avond voorschotelt. “Het belooft een super mooie avond te worden en ik vind het een geweldige eer om deze quiz te mogen presenteren”, aldus Godinho Veiga, die niet echt bekend staat om zijn voetbalskills.

“Mijn achternaam doet een grootse voetbalcarrière vermoeden, maar de werkelijkheid is dat ik pas deze maand mijn debuut heb gemaakt op de Zwolse velden. Namelijk als invalspits bij SV Zwolle 3”, vertelt Daniel Godinho Veiga, die dol is op quizzen. “Mijn favoriete voetbalweetje aller tijden is: de maker van de eerste eigen goal ooit voor het Nederlands elftal. Dat is Ben Stom. Prachtig! Je kunt mij misschien kennen van RTV Oost. Daar presenteer ik sportevenementen en doe ik verslag van voetbalwedstrijden uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Tot vrijdag de 28ste!”

Voetbal, Landstede Sportcentrum, Voetbalquiz Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws