Broerse en Van Dinteren presenteren ZKVQ

| 04-09-2015

De organisatie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz heeft Joost Broerse en Ivar van Dinteren gestrikt als presentatieduo voor de derde editie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz. Broerse en Van Dinteren volgen daarmee Remco Regterschot en Gerald Sibon op, die de presentatie van de vorige editie voor hun rekening namen.

De derde editie van het #ZKVQ15 vindt plaats op vrijdag 25 september in het Landstede Sportcentrum. Joost Broerse is op dit moment commercieel directeur bij PEC Zwolle en Ivar van Dinteren heeft dit seizoen als trainer de jongens van PEC Zwolle A1 onder zijn hoede. Beide heren hebben een lange carrière in het betaald voetbal achter de rug. Broerse kwam onder andere uit voor FC Groningen, Apoel Nicosia en uiteraard PEC Zwolle. Ook Ivar van Dinteren kent een verleden als speler van, toen nog, FC Zwolle. Daarnaast speelde hij onder andere voor RKC Waalwijk en Dayton Dutch Lions uit de Verenigde Staten.

De organisatie heeft er alle vertrouwen in dat beide heren de deelnemers aan het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz een schitterende avond voorschotelen. Met 75 teams, die goed zijn voor zo’n 300 deelnemers, is het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz helemaal vol.

Voetbal, Landstede Sportcentrum, Joost Broerse, Voetbalquiz Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws