‘Branco slijpt de messen’ wint voetbalquiz

| 29-09-2018

De zesde editie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz is vrijdagavond gewonnen door ‘Branco slijpt de messen’. Het winnende team kwam in het Landstede Sportcentrum tot een totaal van 101 punten en bleef daarmee de concurrentie voor. ‘Asselterdiekers’ en ‘Team Tomáš Skuhravý’ deelden de tweede plaats met beiden 98 punten.

© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie

In een sfeervolle ambiance streden er liefst 88 teams - een recordaantal - om de felbegeerde trofee. De teams van minimaal twee en maximaal vier personen kregen honderd pittige vragen voorgeschoteld. En aan het eind van de avond werd bekend welk team zich een jaar lang Zwols Kampioen Voetbalquiz mag noemen. Die eer ging dus naar het viertal met de teamnaam ‘Branco slijpt de messen’. “Het was een leuke en gezellige quiz”, reageren de uit Utrecht afkomstige winnaars. “Wij komen niet uit Zwolle, dus vooral de vragen over PEC Zwolle waren best moeilijk. Gelukkig wisten onze sterkhouders wel raad met de overige vragen.”

Het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz, een initiatief van Hans Roman en Maarten de Waart, werd dit keer gepresenteerd door Daniel Godinho Veiga, bekend van RTV Oost. Wilco Jansen fungeerde traditiegetrouw als scheidsrechter. Hij werd dit jaar voor het eerst bijgestaan door Bas Nijhuis, die fungeerde als videoscheidsrechter (VAR).

Uitslag Zwols Kampioenschap Voetbalquiz 2018!

© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie
Voetbal, Landstede Sportcentrum, Voetbalquiz Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws