Art Langeler presenteert voetbalquiz

| 16-06-2017

De organisatie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz heeft Art Langeler vastgelegd als presentator van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz 2017. Langeler volgt daarmee Dwight Lodeweges op, die de presentatie van de vorige editie voor zijn rekening nam.

© Annet van Raalten

Het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz wordt alweer voor de vijfde keer georganiseerd. De jubileumeditie heeft plaats op vrijdag 22 september in het Landstede Sportcentrum. Met Art Langeler is de organisatie er in geslaagd om een gevestigde naam in de voetbalwereld binnen te halen. De afgelopen vier jaar was hij als hoofd jeugdopleiding in dienst bij PSV. Daarvoor was hij drie jaar hoofdtrainer van PEC Zwolle, waarmee hij in het seizoen 2011-2012 promoveerde naar de eredivisie. Met ingang van 1 juli 2017 wordt de geboren Lochemer fulltime bondscoach van Jong Oranje, een functie die hij het afgelopen seizoen al combineerde met zijn job bij PSV.

De organisatie is zeer te spreken over het feit dat Art Langeler de presentatie voor zijn rekening wil nemen en heeft er alle vertrouwen in dat hij de deelnemers aan het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz een schitterende avond voorschotelt. Dit jaar doet het recordaantal van 85 teams, in totaal goed voor ruim 300 deelnemers, mee aan het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz! Kijk voor meer informatie op www.voetbalquizzwolle.nl.

Voetbal, Art Langeler, Landstede Sportcentrum, Voetbalquiz Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws