Nieuws

Dwight Lodeweges presenteert ZKVQ
Gepubliceerd op woensdag 14 september 2016 om 18:30

De organisatie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz heeft PEC Zwolle-trainer Dwight Lodeweges gestrikt als presentator voor de vierde editie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz. Lodeweges volgt daarmee Joost Broerse en Ivar van Dinteren op, die de presentatie van de vorige editie voor hun rekening namen.

De vierde editie van het #ZKVQ16 vindt plaats op vrijdag 23 september in het Landstede Sportcentrum. Met Dwight Lodeweges is de organisatie er in geslaagd om een gevestigde naam in de (inter)nationale voetbalwereld binnen te halen. Momenteel is Lodeweges actief als high potential coach/manager bij PEC Zwolle en sinds kort ook als trainer van Oranje onder 20 jaar. Met dit elftal won hij eerder deze maand met 4-1 van de leeftijdsgenoten uit Tsjechië. Verder was Lodeweges in het verleden als trainer verbonden aan onder andere FC Zwolle, FC Groningen, PSV en SC Heerenveen.

De organisatie is zeer te spreken over het feit dat Dwight Lodeweges de presentatie van dit succesvolle evenement op zich wil nemen en heeft er alle vertrouwen in dat de Nederlandse Canadees de deelnemers aan het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz een schitterende avond gaat bezorgen. Dit jaar doet er een recordaantal van tachtig teams mee, in totaal goed voor ruim driehonderd deelnemers. Daarmee is de zaal wederom helemaal vol.